A Kinizsi Darts szakosztályában továbbra is zajlik az élet. Augusztus utolsó hétvégéjén meglepetés párosversenyt szerveztünk, majd a softcsapat Érden, a csapatbajnokság újabb fordulójában ért el kiváló eredményeket.

Augusztus 26-án 18 fővel rendeztük meg a meglepetés párosversenyünket, ahol a végig izgalmas meccsek után Tóth Peti, Zvara Viki vitte el a győztesnek járó dicsőséget. A második helyen Bakk Jozsué és Betti kettőse végzett. A bronzérmet pedig Bósza Emese, Horváth Peti, valamint a Barta Sanyi, Kovács „Gepi” Gábor kettősök szerezték meg. Köszönjük Vikinek a zsíroskenyér, sütemény fronton végzett munkáját is.

Szeptember első hétvégéjén pedig Érden, a soft CSB III. osztályának harmadik fordulójában vett részt a csapatunk. Ezúttal egy győzelem mellett három vereséget ért el a csapat, így 14 forduló után a bajnokság 6. helyén állunk öt győzelemmel és hét vereséggel. A Gyomai Péter, Kecskeméthy Attila, Toldi Miklós, Tóth Péter, Kovács Gábor összetételű együttesünk végig derekasan küzdött, így minden dicséretet megérdemelnek a mieink.

Állandó krónikásunk, Horváth Peti fotóit ezúttal is köszönjük mindkét eseményről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *