ELÉRHETŐSÉGEK

Üdvözöljük a Kinizsi TTK sport klub elérhetőségek oldalán!

 

Célunk, hogy könnyen elérhetőek legyünk mindazok számára, akik érdeklődnek sportklubunk tevékenységei iránt vagy kapcsolatba kívánnak lépni velünk. Az alábbiakban megtalálhatóak azok az elérhetőségek, amelyeken keresztül felvehetik velünk a kapcsolatot:

Telefonszám: Ha gyors választ szeretne kapni kérdéseire, hívja sportklubunkat a következő telefonszámon: +36 20 398 5095. Klubbunk vezetősége készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek.

Email cím: Szeretné írásban közölni kérdéseit vagy észrevételeit? Küldjön nekünk emailt az elnok@kiniszittk.hu címre, és hamarosan válaszolunk Önnek.
Látogasson el hozzánk:

Sportklubunk címe: 1152 Budapest, Kert köz 2. Ha személyesen szeretne találkozni klubbunk tagjaival vagy szeretné megnézni klubunkat. A látogatása előtt mindenképp győződjön meg róla, hogy megadott címünkön várjuk Önt.

Kövessen minket a közösségi médiában: Legyen részese közösségünknek a Facebookon  is! Friss hírek, események és inspirációk várnak rád.

Kapcsolat űrlap: Ha inkább űrlapon keresztül szeretne üzenetet küldeni nekünk, használja az odalon kicsit lentebb található kapcsolat űrlapot. Töltse ki az adatokat, és mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Bízunk benne, hogy könnyen és kényelmesen elérhetőek vagyunk mindenki számára. Várjuk érdeklődését és jelentkezését!

Blank Form (#3) (#4)