Kedves látogató, üdvözöljük a

Kinizsi Technikai és Tömegsport Klubbok Köre

Megújult honlapján.

A Kinizsi Technikai és Tömegsport Klubbok Köre 1990-ben alakult Rákospalotán, és azóta is büszkén képviseli a sport és barátság értékeit. Fő sportágaink közé tartozik a darts, a pingpong és a sportlövészet. Klubunkat egy családias, barátias légkör jellemzi, ahol minden tag számára lehetőség nyílik a sport iránti szenvedély kibontakoztatására és a közösség erejének megélésére. Legyen részese a KTTK közösségének, ahol a sport és az összetartozás egyaránt fontos szerepet kap!

Sokadszorra rendezte meg július 8-án a Kinizsi TTK a Buza Dani emlékversenyt. Azt kell mondani, hogy „sajnos” sokadszorra, hiszen értelmetlenül fiatalon meghalt barátunk, a kiváló dartsos és kosárlabdázó, Buza Dani nagyon gyorsan itt hagyott minket. Ugyanakkor megint óriási létszámmal és sok-sok olyan baráttal, akik velünk tartottak ezen az immár hagyományos, az „érzelmek” versenyén.

Idén 37 nevezés érkezett, és még a csoportkör is után is 20-an vállalták Lucky Loser-viadalt. Lassan azt kell mondani, hogy már hagyomány az is, hogy Császi Elek elviszi a serleget egy ilyen Kinizsi-versenyen. De most Csík Balázs nagy csatára késztette őt, de legyőzni nem tudta. A harmadik helyért is csata folyt, itt pedig Végső Jani Németh Évi ellen diadalmaskodott.

A Lucky Loser-versenyt is említsük meg. Ennek végeredménye: 1. Barta Sándor, 2. Gerencsér Peti, 3. Pacher Tomi és Winter Pisti.

Ahogy az ilyenkor már lenni szokott, a kertben felállított bográcsban főtt az ebéd (babgulyás), a töltött káposzta és a lecsó Györgyi néni ajándéka volt, amiért hálásak vagyunk nekik, akik vállalták a szakács szerepét ezen a forró délutánon. Ezúton is köszönjük neki.

Ahogy köszönjük a Buza-család támogatását is. Orosz Juditnak a fotókat, Horváth Péternek a videót. A szponzorainknak: a Janko Sport Bet & Bárnak, a ZS-H villamossági szaküzletnek, VPNS Hungary Kft.-nek a támogatást.

Örülünk, hogy megint ennyien és így tettük emlékezetessé Buza Dani születésnapját, mert csak az hal meg, akit elfelejtenek!

Nézzétek meg az eseményről készült videónkat is:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *