Kedves látogató, üdvözöljük a

Kinizsi Technikai és Tömegsport Klubbok Köre

Megújult honlapján.

A Kinizsi Technikai és Tömegsport Klubbok Köre 1990-ben alakult Rákospalotán, és azóta is büszkén képviseli a sport és barátság értékeit. Fő sportágaink közé tartozik a darts, a pingpong és a sportlövészet. Klubunkat egy családias, barátias légkör jellemzi, ahol minden tag számára lehetőség nyílik a sport iránti szenvedély kibontakoztatására és a közösség erejének megélésére. Legyen részese a KTTK közösségének, ahol a sport és az összetartozás egyaránt fontos szerepet kap!

Április végén érkezett a jó hír, hogy három éves szünet után újra szerveződik a Darts Pub Liga. Sajnos az előző sorozatnak a Covid-járvány vetett véget még 2020-ban. Új vezetőséggel, hatalmas lelkesedéssel, és 16 csapattal, köze a Kinizsi TTK bátor lányaival és legényeivel elindult végre a 2023-as idény, amelyet győzelemmel kezdtek a mieink.

Az első meccsünket a 24K-ra keresztelt formáció ellen nyitottuk, és 52-44-re sikerült nyerni. Mindenki komolyan odarakta magát, amiért hálás a csapatvezetés és nagy köszönet érte. Nem akarunk senkit sem kiemelni, de lassan kifogynak a jelzők Császi Elek teljesítményével kapcsolatban. Most csak annyit mondanánk a szerdai teljesítményéről, hogy elnyerte a Sanghaj Nagymestere címet: 4 meccs/3 első körös győzelem!

A csapatnak sok sikert kívánunk a következő meccsekre is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *