A sokadik Pillangó Kupát rendeztük szombaton a Kinizsi TTK Darts klubjában, és nem olyan sokszor, de szerencsére nem először, megint egy hölgy vitte el a bajnoknak járó címet. Németh Éva egész nap kiválóan versenyezve harcolta magát a döntőbe, ahol aztán a favoritnak tűnő Császi Elek sem tudta megállítani.

Remek hangulat ezúttal is garantált volt, hiszen majdnem rekordnak számító, 26 nevezés érkezett. Miközben az udvaron készült a lecsó, addig a klubházban a szervezők legnagyobbika, Bacsa „Venyige” István kreálta a zsíros deszkákhoz valókat.

A szokás szerint vigaszágas rendszerben zajló tornára végül befutott a Rómában ragadt Gyomai Peti is, így aztán gyorsan rendet vágott a káoszban és onnantól már tényleg nyugodt mederben zajlottak a küzdelmek, ahol megint nagyon sok lány, tehetséges új arcok, régi és kemény vitézek küzdöttek.

Bár a klub két motorjára, Császi Elekre vagy Csík Miklósra szavaztak sokan végső győztesként, Németh Évi megmutatta, hogy a fiúk mezőnyében is ki lehet emelkedni, és végül legyőzte Eleket, Évi az első Pillangó Kupa-sikerét aratta, amihez szívből gratulálunk. A Lucky Loser versenyben Gepi végül legyőzte Szelei Józsit.

Köszönjük mindenkinek, aki tevékenyen részt vett az újabb versenyünk pörgős és szakszerű lebonyolításában (TéPé és Pali bácsi), az ebéd (Nagy Csabi és a nokedlit Györgyi néninek), az uzsonna (Venyige), a videók és fotók (Horváth Peti) elkészítésében. Rövidesen jön az újabb Pillangó Kupa.

Nézzétek meg a versenyről készült videónkat is:

A legfontosabb információk a mostani versenyünkről:

A végeredmény:

1. Németh Éva

2. Császi Elek

3. Csík Miklós

LuckyLooser:

1. Kovács Gábor

2. Szelei József

Legtöbb 180: Császi Elek (4db)

Legszebb bajusz. (1 nevező ): Té Pé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *